Untitled Document
Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2018

  Αναζήτηση
     Aγανακτισμένος Σελίδες  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ...  
Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2017 

Άρχισε να «μυρίζει μπαρούτι» στα Δημοτικά Συμβούλια όσο βαδίζουμε προς την τελική ευθεία των δημοτικών εκλογών του 2019. Τι μας έμεινε; Η ουρά του γαϊδάρου!

Διαβάστε περισσότερα...     
      

Τρίτη, 30 Μαΐου 2017 

Επιτέλους, υπάρχει Θεός! Άρχισαν τα μεγάλα ξεκατινιάσματα στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου… Και είναι μια κατάσταση μεταδοτική… Μέχρι και η Προεδρίνα Ισιδώρα έχει γίνει γλωσσοκοπάνα… Της δίνει σκουντιές ο δήμαρχος να σταματήσει και τον σκουντάει κι αυτή να την αφήσει ήσυχη! Όχι, Δήμαρχε, δεν θα μας την μπλοκάρετε την κυρία Πρόεδρο, τώρα που άρχισε να βρίσκει νόημα ύπαρξης στο Δήμο!  

Διαβάστε περισσότερα...     
      

Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2016 

Στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γαλατσίου, κατάλαβα πλήρως το νόημα της παροιμίας: «Εδώ καράβια καίγονται, βαρκούλες αρμενίζουν»! Διότι όλη η μαχητικότητα και η αγωνιστικότητα κάποιων αντιπολιτευομένων αναλώθηκε στους χορηγούς επικοινωνίας του εορταστικού προγράμματος του Δήμου Γαλατσίου.

Διαβάστε περισσότερα...     
      

Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2016 

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γαλατσίου χθες και με χαρά είδαμε ότι οι δημοτικοί σύμβουλοι απέκτησαν νέες καρέκλες, άνετες και μοντέρνες… Καιρός ήταν, γιατί με τις παλιές κάθε τρεις και λίγο πιανόντουσαν και έκαναν βόλτες να ξεπιαστούν! Πάντως, εδώ ταιριάζει γάντι να πούμε τη γνωστή παροιμία με παραλλαγή: οι μεταξωτές καρέκλες θέλουν και επιδέξιους…δημοτικούς συμβούλους!!!

Διαβάστε περισσότερα...     
      

Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2016 

Το φλέγον θέμα του Ολυμπιακού Γυμναστηρίου συζητήθηκε χθες στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γαλατσίου. Ο Δήμαρχος περιχαρής γιατί κατάφερε να πάρει το Παλαί για 4 σχεδόν χρόνια… Η αντιπολίτευση με ανάμεικτα συναισθήματα ζήλειας, αγάπης, μίσους…. Οι φορείς στα κάγκελα… Αλλά όλοι τελικά είναι μια «αγαπημένη» οικογένεια!!!

Διαβάστε περισσότερα...     
      

Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2016 

Επεισοδιακή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου η χθεσινή…  Μαρκόπουλος-Μανιάτης σημειώσατε Χ… Έκοψε και έραψε η γλώσσα και των δυο με αφορμή το δελτίο τύπου του Δημάρχου για τη μελέτη του Άλσους, το οποίο ανέφερε ότι η Διοίκηση Τσίρου θα την πλήρωνε πανάκριβα, ενώ η Διοίκηση Μαρκόπουλου ψώνισε τζάμπα πράγμα!

Διαβάστε περισσότερα...     
      

Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2016 

H χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Γαλατσίου ήταν μοναστηριακού επιπέδου! Γαλήνη, ηρεμία, ευγένειες και ο δημοτικός σύμβουλος Μπούρας στη θέση του Προέδρου! Έτσι εξηγείται… Ο Αθανάσιος είχε δώσει σαφείς οδηγίες από πριν…. «Αν μου το κάνετε αμέρικαν μπαρ στην πρώτη επίσημη εμφάνισή μου για τη νέα σεζόν, σηκώνομαι φεύγω και σας τινάζω τη συνεδρίαση στον αέρα!». Όλοι κότες! 

Διαβάστε περισσότερα...     
      

Δευτέρα, 25 Απριλίου 2016 

Αστραπόβροντα στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Γαλατσίου, με αφορμή το ΠΑΛΑΙ… Από το «παραχωρητήριο» της ΕΤΑΔ προέκυψε ότι τελικά ο χώρος δεν παραχωρείται, αλλά ενοικιάζεται στο Δήμο έναντι συμβολικού αντιτίμου. Ο λόγος προφανής:  η ΕΤΑΔ κάνει ξεκάθαρο ποιος είναι ο ιδιοκτήτης και το αφεντικό. Και βεβαίως  με την αποδοχή αυτή ο Δήμος Γαλατσίου πλέον αναγνωρίζει με κάθε επισημότητα τη δικαιοδοσία της ΕΤΑΔ. Έχουμε μπει στην εποχή του …μανατζαρίσματος!!!

Διαβάστε περισσότερα...     
      

Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2016 

Έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γαλατσίου είχαμε την Παρασκευή. Το ρεζουμέ ήταν το εξής: Πλην ενός τμήματος που θα γυριστεί το X-FACTOR, το ΤΑΙΠΕΔ μας παραχωρεί το ΠΑΛΑΙ για 6 μήνες. Ο Δήμαρχος το σκέφτεται πονηρά. Να μπει ο Δήμος μέσα, να μπουν οι σύλλογοι, να το γνωρίσουν οι πολίτες, να δυναμώσει το Κίνημα διεκδίκησης κι ας έρθουν μετά να μας βγάλουν!

Διαβάστε περισσότερα...     
      

Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2015 

Άρχισαν να κόβουν το ρεύμα, αδιακρίτως και απροειδοποίητα, σε σπίτια Γαλατσιωτών, χωρίς να λαμβάνουν υπόψιν την οικονομική/κοινωνική κατάσταση, σύμφωνα με τους δημοτικούς συμβούλους Άρη Παπαδοκωστόπουλο, Γρηγόρη Χαραλαμπίδη και Νίκο Μαγκανάρη! Το θέμα είναι σοβαρό και ας μην αρκεστεί ο Δήμος στην έκδοση κάποιου ψηφίσματος διαμαρτυρίας… Εδώ χρειάζεται δυναμική αντιμετώπιση, με όλα τα μέσα, νόμιμα ή μη, για να μην ξεπαγιάσει ο κοσμάκης μες το καταχείμωνο που έρχεται! Νομιμότητα, χωρίς ηθική και δικαιοσύνη, γίνεται;;; 

Διαβάστε περισσότερα...     
      

Παρασκευή, 9 Οκτωβρίου 2015 

Είμαι βαθύτατα συγκινημένος διότι το ΠΑΛΑΙ μετά από αρκετά έτη ερημίας και σκοταδιού άνοιξε τις πύλες του για το …κοινό! Όχι βέβαια για κάποιο φιλοθεάμον κοινό, αλλά για τους πρόσφυγες, που βρήκαν πρόσκαιρα στέγη και περίθαλψη. Ας είναι...

Διαβάστε περισσότερα...     
      

Τρίτη, 1 Σεπτεμβρίου 2015 

Καλό μήνα!!! Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου χθες και οι δημοτικοί μας σύμβουλοι τράβαγαν τις …κοτσίδες τους για την τραγική κατάσταση που βιώνει η χώρα, η κοινωνία και η Τοπική Αυτοδιοίκηση! Τι να σου κάνουν και οι Δήμοι μέσα στη γενική κατάρρευση;;; Ολοένα και μειώνονται τα κονδύλια, ολοένα και μειώνονται οι δυνατότητες…

Διαβάστε περισσότερα...     
      


Είσοδος Εγγραφή
Copyright 2010 by G-magazine